Qui és qui

La primera edició d’Interacció va tenir lloc l’any 1984 i des de llavors ha acollit algunes de les personalitats més notables i influents del panorama de la gestió cultural i del pensament europeu. No cal dir que és molt difícil resumir tantes trajectòries, tantes intervencions, tantes aportacions extraordinàries. Són vint-i-vuit anys de debat, de trobada, d’enriquiment i de treball.

Aquest "qui és qui" que us oferim és una selecció de biografies i llegats de tot un seguit de persones que han passat per Interacció. Des de José Luis Aranguren a Xavier Rubert de Ventós, tot passant per Manuel Delgado, Josep Ramoneda, Alain Touraine, Juan Goytisolo, Michel Wieviorka, Bernard Stiegler, George Yúdice o Roger Bartra, per citar-ne només uns pocs.

Des d’aquí cal retre homenatge, també, als pioners com Eduard Delgado i Joaquim Franch, veritables precursors de la gestió cultural a casa nostra. Sense oblidar, però, altres persones que també van obrir el camí, com Eduard Miralles, Esteve León o Alfons Martinell.

 Aquest apartat vol ser, alhora, una eina útil i un homenatge. Un entorn viu que, sens dubte, creixerà amb els noms que aportin les futures edicions. 

Identifiqueu-vos com a usuari per veure el detall de totes les pàgines d'aquest wiki.

Podeu sol·licitar l'alta com a usuaris a través d'aquest formulari web.