Antich Gascó, Jaume

Jaume Antich Gascó (Ulldecona, 1970) 

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1993), diplomat en Restauració (ESCRBCC, 1996) i postgrau en Gestió Cultural a la UB (1998). 

Ha treballat a l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona des de 1996 com a becari, tècnic i durant els últims dos anys com a director. Gestionà el suport a les programacions municipals i escèniques a través del programa Circuit d’Espais Escènics Municipals. 

A setembre de 2008 s’incorporà al projecte Viladecans Qualitat SL, empresa municipal de l’Ajuntament de Viladecans, on posa en marxa el programa de l’Ateneu de les Arts (espai de sensibilització artística), assumeix la gestió del festival de teatre Alcarrer i on dirigeix l’equipament escènic Àtrium Viladecans.   

Ha participat a la Taula Tècnica del Sistema Públic d’Equipaments Escènics de Catalunya, en alguns dels projectes de la Xarxa Espanyola de Teatres, en diversos estudis de gestió cultural, així com en jornades, conferències i seminaris al voltant de la gestió dels espais escènics. 

En aquesta línia, ha participat a les jornades presencials d’Interacció’13 en el debat La sostenibilitat de la cultura: recursos públics, recursos privats, moderat per Rita Marzoa, i que comptà amb la presència de Lluís Pasqual (director del Teatre Lliure de Barcelona), Jordi Pascual (coordinador de l’Agenda 21 de la Cultura), Mercedes Giovinazzo (directora de la Fundació Interarts) i Jordi Oliveras (coordinador d’Indigestió