Enquesta de la Comissió sobre les necessitats de finançament de les PIMES a les indústries culturals i creatives

La Comissió Europea està realitzant un estudi sobre les necessitats de finançament de les petites i mitjanes empreses de les indústries culturals i creatives europees. L'estudi està destinat a millorar el nou instrument financer, el Cultural and Creative Sectors Guarantee Facility, que es crearà dins del nou programa Europa Creativa

Per recollir dades sobre les necessitats reals d'aquestes empreses, en termes quantitatius, tipus de producte financer, etc. IDEA Consult, ha llançat aquesta enquesta en línia  que es podrà respondre fins a  mitjans de març de 2013.

Per a completar-la, es demana la participació d'organitzacions públiques, amb ànim de lucre, i sense ànim de lucre que compleixin els requisits següents:

  • Que siguin actives en un dels sectors culturals i creatius: arts visuals, fotografia, arts escèniques, música, patrimoni, arxius, biblioteques, editorial, premsa, audiovisual, multimèdia, videojocs, publicitat, arquitectura, artesania...
  • Que siguin actives en un dels següents àmbits d’activitats: creació, producció, publicació, difusió, presentació, comerç o conservació.

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris