Workshop en transformació àgil: 24 i 25 de novembre, Barcelona


L'única formació en agilitat dissenyada específicament per a professionals de l'àmbit cultural, desenvolupada des de l'experiència i adaptada a les necessitats i reptes particulars dels sectors culturals i creatius.

Si treballes en l'àmbit cultural, segurament has encarat reptes com:
 

  • Incertesa en la resposta de les audiències o els participants, el finançament, o el rendiment dels equips.

  • Problemes de comunicació, malentesos que afecten l'ambient de treball, manca de criteris clars, i l'impacte del burnout.

  • La sensació de no avançar, amb dificultats per distingir què és realment essencial i què és secundari, i la manca de documentació i aprenentatge per a futurs projectes.

  • Dificultats per complir els terminis de les subvencions i per elaborar memòries de justificació
     

Si et reconeixes en aquests desafiaments, el taller Transformació Àgil per a Organitzacions Culturals està dissenyat especialment per a tu.
 

La formació proporciona eines i estratègies innovadores necessàries per superar els obstacles més comuns en la gestió cultural actual. Aporta una perspectiva híbrida que combina enfocaments tradicionals de gestió de projectes amb marcs àgils i flexibles, tot adaptant-nos a les teves necessitats immediates. Està desenvolupada a partir de la meva experiència en l'adopció de marcs de treball àgils com a director de Festival Cara•B i com consultor i formador en transformació àgil d'organitzacions culturals. També vaig publicar sobre agilitat en cultura a Interacció, ja que no fa falta ser el MoMA para incorporar l'agilitat a la gestió cultural. 

     
 

Una perspectiva híbrida de la gestió de projectes del sector cultural i creatiu

   
 

La inscripció inclou una hora de consultoria personalitzada després del taller per ajudar-te a implementar marcs de treball àgils a la teva organització o projecte cultural. Aquesta sessió individual és un avantatge exclusiu d'aquesta primera edició.

El taller es durà a terme els dies 24 i 25 de novembre a Can Carol, ubicat al C/ Cambrils 26-28, 08023 Vallcarca, Barcelona. Les explicacions seran en castellà, tot i que les dinàmiques participatives podran ser també en català i anglès. Podeu trobar tota la informació i registrar-vos al lloc web. També estic a la vostra disposició per qualsevol dubte o qüestió addicional. 

       


 


 

_____________________________________________________________________