Value, Measure, Sustainability: Ideas Towards the Future of the Small-Scale Visual Arts Sector

Us presentem el segon informe de Common Practice, un grup de recerca que treballa per al reconeixement i la difusió del sector de les arts visuals contemporànies de petita a escala a Londres. Actua com a centre de recursos i coneixement i desenvolupa el diàleg amb altres organitzacions d’arts visuals a escala local, nacional i internacional.

L'informe, elaborat per Rebecca Gordon-Nesbit, analitza com les petites empreses i institucions d’arts visuals poden obtenir finançament en l’actual situació de crisi econòmica i com avaluar-ne els seus beneficis, no només econòmics, sinó també artístics i culturals. S’hi presenta com poden obtenir fonts de finançament privades i nous esquemes de col·laboració en un context artístic global també canviant.

Podeu consultar també el primer informe d’aquest grup, «Size matters: notes towards a Better Understanding of the Value, Operation and Potential of Small Visual Arts Organisations», publicat el 2011 -amb una gran repercussió- sobre el valor i el potencial de les organitzacions d’arts visuals de petita escala en l’ecosistema artístic.

PDF   Value, Measure, Sustainability: Ideas Towards the Future of the Small-Scale Visual Arts Sector 

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris