Enquesta al sector cultural. Dona la teva opinió sobre l'impacte de la Covid19 a la cultura


 

Si treballes en el sector cultural, participa en aquesta enquesta per a entendre els efectes de la pandèmia en les condicions laborals i la vida dels professionals de la cultura.
 

Les professores Victoria Ateca-Amestoy de la Universitat del País Basc i Anna Villarroya de la Universitat de Barcelona, han dissenyat aquesta enquesta sobre les condicions de vida dels artistes i dels treballadors de la cultura a Espanya.
 

L'estudi, impulsat per l'Observatorio Social de la Fundació ”la Caixa” compte també amb la col·laboració de la Fundación Actúa Ayuda Alimenta.


La qualitat de vida dels artistes i professionals de la cultura s’ha vist molt afectada per la crisi sanitària generada per la covid-19. De fet, es tracta d’una àrea de la qual sabem poc si comparem amb altres països. Donat el terrible impacte de la COVID i de les restriccions posteriors sembla que és molt més pertinent que mai conèixer bé quines són les condicions de vida i quina percepció tenen els artistes i treballadors de les seves condicions de treball i del reconeixement social amb el qual compten. 

 L’enquesta es pot realitzar en línia en català, castellà, basc i gallec. Dona la teva opinió aquí

 


 

Comparteix aquesta enquesta amb persones de l'àmbit cultural.


 


 

_____________________________________________________________________