Culture Unbound : «Objectivació, mesurament i estandardització»

Aquest número de 'Culture Unbound' publica un interessant dossier temàtic titulat “Objectification, measurament and standardization”, editat per Tord Larsen, amb articles que, des de diferents disciplines, analitzen les tendències actuals en indicadors socials i mesurament d’aspectes relacionats amb la governabilitat, la gestió, l’educació i la innovació tecnològica. S’hi estudien, per exemple, l’evolució de l’escolta de la música des dels inicis de la indústria discogràfica fins a l’actualitat, o els sistemes de realitat virtual i recreació en la gestió neoliberal, entre d’altres.

També podeu trobar un article de Christoffer Kølvraa sobre la figura de Jean Monnet com a ‘pare fundador’ d’Europa. S’hi estudia el procés de construcció de la seva casa museu a França a la dècada dels 80 i l’exposició que actualment s’hi exhibeix.

'Culture unbound: journal of current cultural research' és una revista electrònica gratuïta i fòrum d’investigació i avantguarda cultural. Accepta articles manuscrits sobre qualsevol àrea de recerca cultural i podeu fer-hi arribar propostes per a futures seccions temàtiques.

 Culture Unbound: “Objectification, Measurement and Standardization” [PDF]

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris