Resta obert el procés selectiu de Coordinador/a General de Manifesta 15 Barcelona


Els candidats i candidates hauran de presentar el seu currículum vitae i una carta de motivació en anglès abans del 10 de juliol.
 
 

La biennal Manifesta convoca un lloc de feina temporal de Coordinador/a General. La seva funció principal serà contribuir a la implementació i fer el seguiment de la organització a Barcelona de Manifesta 15, que tindrà lloc l'any 2024. Juntament amb la Directora, aquesta persona és una figura clau per transmetre els continguts de Barcelona, i mantenir relacions amb els agents locals i internacionals i amb el personal.

Manifesta és un dels esdeveniments de més reconegut prestigi entre el sector de l’art contemporani internacional. Repensa les relacions entre cultura i societat investigant i catalitzant els canvis socials a Europa, a través de la cultura contemporània en diàleg amb l’esfera social d’un territori específic. Des de 1996, la biennal Manifesta té lloc en una ciutat europea diferent cada dos anys. Les darreres han estat Marsella (Manifesta 13) i Prishtina (Manifesta 14).

La candidatura presentada per Barcelona és d'àmbit metropolità, i a més de la capital catalana hi participaran Badalona, Cornellà, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Prat de Llobregat, Sabadell, Sant Cugat del Vallès Terrassa i Santa Coloma de Gramenet.

Totes aquelles persones que vulguin optar a la plaça de Coordinador/a General, hauran d'enviar el seu CV i una carta de motivació en anglès a m15jobs@manifesta.org abans del 10 de juliol. A l'assumpte del correu hi ha d'indicar "general coordinator".
 

Requisits i funcions
 

Es demana als candidats i candidates que siguin persones amb bagatge en organitzacions internacionals i amb capacitats de gestió d’esdeveniments i de gestió administrativa. També que disposin d'una xarxa de contactes en el sector de les arts visuals i institucions locals i ser capaç d’interactuar i treballar en equip amb un equip internacional. Així mateix, s'ha de ser una persona capaç d’adaptar-se ràpidament a situacions canviants i tenir una bona capacitat de comunicació i experiència en la gestió de projectes culturals d’una escala similar a Manifesta i amb vocació internacional, preferiblement en entitats no comercials o sense afany de lucre. És imprescindible un mínim de cinc anys d’experiència en gestió cultural en entitats d’abast internacional, idealment vinculades a l’art contemporani, tenir un excel·lent coneixement de les normatives fiscals i legals en l’administració de fundacions així com del sector cultural de Barcelona i la seva àrea metropolitana, i domini del català, castellà i l’anglès.
 

Les seves funcions seran: 
 

  • Coordinar i organitzar el Projecte M15 Barcelona 2024, donant suport a la Direcció General i a les institucions locals.

  • Coordinar el suport tècnic i auxiliar de les diverses activitats del Projecte M15 Barcelona.

  • Coordinar les relacions entre el sector local i l'equip internacional, l'equip artístic i el personal de la Fundació.

  • Impulsar i supervisar les actuacions dels equips locals dels departaments de gestió tècnica i administrativa, programes públics, comunicació, màrqueting i publicacions, finançament i patrocini i producció.

  • Supervisar els procediments de licitació contractual i la seva execució, així com la garantia del compliment de la normativa laboral i fiscal.

  • Implementar les decisions preses pel patronat, òrgan de govern de la Fundació per el correcte funcionament.
     

La retribució íntegra anual és de 60.000 €.
 

Consulteu aquí tots els detalls de la convocatòria.

 


 


 

_____________________________________________________________________