La renovación de la Cooperación Iberoamericana. Transformaciones para una agenda Post 2015

Document que recull les ponències del seminari que, sota el mateix títol, es va celebrar a Madrid el 15 i 16 d’octubre de 2012 amb l’objectiu de reflexionar sobre quines noves estratègies cal aplicar a la cooperació iberoamericana per transformar-la i adaptar-la als canvis que s’estan produint en l’àmbit de la cooperació internacional i en la regió.

El seminari, organitzat en el marc de XXII Cumbre Iberoamericana de Cádiz per la Secretaría General Iberoamericana (SEGIB) i l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) va fixar un doble objectiu:

  1. Identificar les estratègies de cooperació, els instruments i els actors millor situats per operar en Amèrica Llatina i establir les pautes i recomanacions específiques que permetin una orientació millor de la cooperació iberoamericana per augmentar la seva qualitat i multiplicar el seu impacte.
  1. Reforçar un posicionament comú iberoamericà en el debat sobre l’agenda post-2015 - que està en procés de definició - i consolidar els arguments que demostren la necessitat ineludible de continuar cooperant amb els països de renda mitjana.

PDF   La renovación de la Cooperación Iberoamericana. Transformaciones para una agenda Post 2015

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris