Qui som


Cada dos anys el Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC) de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona organitza Interacció, unes jornades que s'han convertit en el punt de trobada entre els responsables i professionals de la cultura, essent un referent de debat i aportació d’idees en aquest àmbit.

Com a espai de trobada, Interacció ha sabut agrupar gestors, creadors, pensadors i investigadors tant del sector públic com del privat i associatiu. La presència de figures internacionals de primera línia i la qualitat dels sessions és un tret d’identitat d’aquesta iniciativa de l'Àrea de Cultura, que ja compta amb una dilatada història que es remunta a l’any 1984.

Però més enllà de la cita bianual, Interacció, des d’octubre de 2012, és també un espai de trobada a la xarxa, una comunitat virtual basada en l’intercanvi de coneixements i experiències, amb esperit cooperatiu al servei de les polítiques culturals locals. L'espai és una font pública oberta, rica, intensa i diversa d'informació i recursos per al món de la gestió cultural i les polítiques públiques de la cultura. 

Si ets professional de la cultura públic, privat, associatiu o bé estudiant de màster universitari de gestió cultural, patrimoni, museologia o turisme cultural, pots donar-t'hi d'alta com a membres de la comunitat i ho descobriràs immediatament.


Dona-t'hi d'alta clicant aquí


Membres de la comunitat virtual Interacció