Encuentros. Suplement cultural del Diari de Tarragona

Us presentem l’últim número d’«Encuentros», el suplement cultural del diari de Tarragona, una bona publicació d’informació i debat cultural amb entrevistes, articles d’opinió, crítiques d’exposicions, noticies, publicacions, blogs i informacions d’interès per al sector. El suplement inclou també la secció ‘A fondo ¿Qué es un comisario de arte?’ amb entrevistes a comissaris i comissàries d’art contemporani on reflexionen i exploren a fons què pot i què no pot fer un comissari, on comença i on acaba la seva funció en l’organització d’una exposició o d’un projecte artístic. En l’últim «Encuentros» podeu trobar una entrevista al comissari i crític d’art Martí Manen, un article sobre la motivació, orientació i objectius de les estratègies d’internacionalització de la cultura de David Márquez i un reportatge de Déborah Camañes sobre el futur i el prestigi de la crítica d’art contemporani.

Podeu llegir totes les entrevistes de la secció ‘A fondo ¿Qué es un comisario de arte?’ publicades fins ara, aquí. Els comissaris i comissàries entrevistades han estat Pilar Bonet, Alba Benavent i Lucía Piedra, Lluc Mayol, Cèlia del Diego, Valentín Roma i Oriol Fontdevila.

Us recomanem una visita als últims números del suplement «Encuentros»

PDF  Encuentros, septiembre 2014 

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris