Comissió Europea
La música ens posa els pèls de punta. No cal res més que una bona melodia per regirar a tots aquells qui l’escolten, aquí o a París, a Tokyo o a Buenos Aires. La música creua fronteres i ens fa saltar, ballar i emocionar arreu. No importa on siguem, no importa d’on vinguem. Ben sovint, el seu so, el seu ritme i els missatges que transmet, tenen la capacitat d’aturar el món.
Més enllà d’aquestes sensacions, però, tots sabem que allò que a primer cop d’ull sembla que es mogui sol, funciona gràcies a una indústria molt potent. Una indústria que ha patit en primera persona la irrupció de la tecnologia i la revolució digital, veient-se obligada a lluitar per regenerant-se i mantenir-se un lloc dins del sector cultural i creatiu.
Reflexions sobre la gestió cultural contemporània. Una visió àmplia i crítica
L’ Observatori Cultural de la Universitat de València presenta una nova publicació que recull experiències, anàlisis i pràctiques sobre la gestió cultural actual. L’obra aborda temes clau com la relació entre la cultura i el poder, els reptes de la ultradreta en les polítiques culturals, l’impacte de la internacionalització i models alternatius d’autogestió.