Jesús Navarro. "Els museus hem de fer menys amb més, i no al revés"

"El Museu Morera és un equipament cultural centenari. Però, parlant amb el seu director, Jesús Navarro (Lleida, 1962), s’arriba fàcilment a la conclusió que el seu moment està per arribar. Si res no ho impedeix, arribarà quan tingui una llar estable, l’edifici de l’antiga Audiència. Abordem els seus reptes propis i els de tot el sector."

   

Jesús Navarro, director del Museu Jaume Morera de Lleida

"En els darrers anys, s’ha demostrat que hi ha programacions de museus dispersos pel territori d’un alt interès (només cal veure els exemples de Girona, Vic, Cerdanyola, Vilanova o Reus, i n’hi ha molts més), i a una escala diria que més humana i propera."

   

Jesús Navarro, director del Museu Jaume Morera de Lleida. «Els museus hem de fer menys amb més, i no al revés» (2020, setembre 28) / ​Entrevistat per Maria Palau. El Punt Avui.

 

Jesús Navarro és membre d'Interacció des del 19 de juny de 2015

   

Llegeix tota l’entrevista aquí

           
2
Etiquetes:
museus, patrimoni
1
Categories:
Entrevista