What Next?

What Next? (I ara què?) és un col·lectiu cada vegada més gran d’organitzacions artístiques i culturals que es reuneixen per promoure, donar suport i debatre sobre al treball cultural que dia a dia es desenvolupa al llarg de tot el Regne Unit. Tenen per objectiu establir aliances amb els polítics i les comunitats i difondre els temes debatuts a les organitzacions artístiques a través de correus electrònics. El col·lectiu vol ser una mena de catalitzador del debat nacional sobre les arts i la cultura i activar el desenvolupament de projectes conjunts.

El passat 29 d’abril What Next? va celebrar una conferència a Londres que va reunir a més 650 professionals  i activistes que van debatre sobre com involucrar més a la ciutadania i a les comunitats en l’art i la cultura. La reunió va provocar una allau de respostes a Twitter. El col·lectiu de professionals del sector cultural Arts Professional (AP) ha recollit alguns d’aquests tuits i ha demanat al seus autors que ampliessin les seves aportacions al seu blog. Els podeu consultar a continuació:

Eleonora Belfiore (@elebelfiore) comparteix els seus pensaments sobre el valor públic de la cultura.

Juliet Brain (@Artsmonkey1) veu What Next? Com una oportunitat per deixar de banda els egos personals de treballar per al bé comú.

Laura Drane (@laurahd) diu que What Next? no pot ser només una campanya sobre ell mateixa ja què mai s’arribarà a un acord sobre què és exactament What Next?.

Dan Eastmond (@DanEastmond) Explica per què va marxar de la conferència What Next?

Keith Motson (@aborchestras) compara What Next? amb una reunió d’Alcoholics Anònims per a professionals de la cultura.

Leila Jancovich (@LeilaJancovich) diu que és millor no pretendre estar tots junts en això.

Bethany Rex (@bethanyrex) es pregunta com es poden obrir aquests diàlegs a una audiencia més àmplia

Ivan Wadeson (@Agent_Ivan) pensa que la paciència i la planificació són requisits necessaris per obtenir suport públic.

Nick Williams (@nick_i_williams) diu que el llenguatge del sector artístic i cultural està apartant a les audiències.

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris