Interacció23. Programa.

Que la gent jove no té interès en la cultura. Que no va al teatre, no visita exposicions, no sap res de dansa, i només coneix els grans festivals de música. Que els i les joves no fan gaire res més que no sigui mirar una pantalla. Que no participen de la vida cultural i menys encara activen propostes pròpies.

Contra aquesta lletania s’alça Interacció’23, amb la voluntat d’evidenciar fins a quin punt és falsa. Per a fer-ho, comptarem amb la veu de joves de diverses disciplines, formacions i tons. Des d'un pòdcast sobre el Youngwhasing i un Quiz Cultural, a presentacions d’experiències de joves programadors, reivindicacions de joves que creen, i diàlegs entre agents culturals i projectes que cal vindicar. Tots i totes demostren no només que els joves tenen interès en la cultura, sinó que la creen, la qüestionen, la fan. És per això que Interacció’23 es planteja també com una celebració i una oportunitat per a fer coincidir els joves amb agents culturals públics, i atendre què significa i implica la cultura amb veu de jove.

 


Programa
 
 
 
 

71f46589e17f608594af266f5ade1577-238x73.

  
 

_________________________________________________________________________________________

Interacció'23 és una producció del Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC) amb la col·laboració de l'Oficina del Pla Jove.