Europa Creativa: el Consell d’Europa redueix part del pressupost proposat per la Comissió

Seguint les reunions pressupostàries del Consell d'Europa pel període 2014-20, que van tenir lloc els propassats dies 7 i 8 de febrer, la secció pressupostària dedicada al programa Europa Creativa es reduirà en aproximadament 2,4 mil milions d'euros en contraposició amb els 18 extra proposats per la Comissió Europea. Ja ha estat aprovat per la Comissió de Cultura del Parlament Europeu, amb una reducció equivalent al 15%.

La forma en la qual es reparteixin els fons internament serà objecte de debat entre el Consell i la Comissió, i després pel  Parlament. El president Martin Schulz ja va anticipar al Consell que el Parlament podria oposar-se al pressupost 2014-20, amb una reducció en els fons, fet que seria la primera vegada que passaria en els darrers set anys.

El compromís total ara arriba als 959,99 mil milions d'euros, en comptes dels 1.047 proposats per la Comissió; un descens comparat amb el pressupost 2007-13, que va establir-se en 993,6 mil milions d'euros.

 Via  MEDIA Antena Catalunya

 Per poder comentar aquesta entrada heu d'estar registrat/da. Nou registre