Estadística d'arts escèniques. Sales de teatre, dansa i circ

Gabinet Tècnic. Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya

Aquest últim informe confirma una certa recuperació del sector de les arts escèniques del país. Segons les dades que es publiquen, durant el 2014 s'han programat un total de 16.595 representacions de 3.540 espectacles que han recaptat més de 65 milions d'euros, 10 milions d'euros més que en l'any anterior. Pel que fa al nombre d'espectadors, més de 3 milions de persones han assistit a alguna representació d'arts escèniques en els 165 teatres repartits arreu de Catalunya el 2014, una xifra superior a la del 2013 però que encara no se situa en els nivells d'abans de la crisi.

Com a novetat, en aquest document s'analitza l'activitat dels teatres en funció de la procedència de les companyies programades. Segons el document, durant els últims anys, les companyies catalanes han consolidat la seva presència en els escenaris del país i han passat de ser el 73,9 % del total de les funcions representades a Catalunya el 2010, al 81,2 % el 2014.

Les dades que es presenten en aquest treball s'han obtingut gràcies a la col·laboració de les sales de teatre, dansa i circ del país, que responen anualment els qüestionaris. El document permet descriure l'evolució del sector respecte del nombre de sales, els espectacles produïts i representats, l'assistència, així com els recursos disponibles i el personal. 


 

PDF  Estadística d’arts escèniques. Sales de teatre, dansa i circ 
PDF  Annex 


 


 

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris

 C