Informe del 9ª Barómetro del Observatorio de la Cultura

Observatorio de la culturaFundación Contemporánea

Segons l’últim baròmetre de l’'Observatorio de cultura', el 2013 va ser el pitjor any per als pressupostos en cultura. De cara al 2014, les previsions són més optimistes, pel 57% dels enquestats el pressupost d’aquest any serà igual o millor. Pel que fa a impuls i innovació cultural, per comunitats autònomes, Catalunya i el País Basc retrocedeixen al segon i tercer lloc, mentre que Madrid passa a ocupar-ne el primer.

Pel que fa a la qualitat de les programacions culturals, Madrid, Catalunya i el País Basc tornen a ser els comunitats més destacades, tot i que amb una valoració menor, seguides d’Andalusia, Castella i Lleó, la Comunitat Valenciana i Galícia. Per ciutats, ocupen els primers llocs Madrid, Barcelona i Bilbao seguides de Màlaga, San Sebastià, Sevilla i València. La institució cultural més valorada és el Museo Reina Sofía, seguida del Museo del Prado, Matadero Madrid, el Festival Internacional de Cinema de San Sebastià, el Museu Thyssen Bornemisza, el Teatro Real, la Fundación Mapfre, CaixaForum i Arco. El Macba i la Casa Encendida perden 6 punts.

PDF   Observatorio de la cultura. Segundo semestre 2013. Análisis de resultados

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris