Documents d’investigació preparatoris de la Cimera Mundial de les Arts i la Cultura

Us presentem dos informes que analitzen els marcs conceptuals relacionats amb els nous models de gestió i desenvolupament del sector cultural, així com el paper de les agències governamentals de finançament cultural, elaborats com a documents preparatoris de la 6a Cimera Mundial de les Arts i la Cultura que va començar el passat dilluns 13 de gener a Santiago de Xile sota el títol: ‘Tiempos creativos: nuevos modelos para el desarrollo cultural’.

El primer informe, titulat «Documento de discusión de la 6a Cumbre Mundial de las Artes y la Cultura» editat per Cristóbal Bianchi Geisse, coordinador d’investigació del Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Xile, vol estimular la reflexió sobre com influeixen la globalització, els nous models de desenvolupament social i econòmic i les noves formes de comunicació en el sector cultural i quines noves oportunitats i reptes s’hi plantegen.

El segon informe, «Panorama internacional de los temas clave para la gestión pública de las artes», elaborat per Annamari Laaksonen, investigadora de la Federació Internacional de Consells de les Arts i d’Agències Culturals ( FACCA en les seves sigles en anglès) , presenta les opinions i percepcions dels agents culturals i experts en polítiques culturals de tot el món respecte a les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces a què ha de fer front en aquests moments el sector cultural i els organismes públics de cultura.

PDF   Documento de discusión de la 6a Cumbre Mundial de las Artes y la Cultura

PDF   Panorama internacional de los temas clave para la gestión pública de las artes

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris