"Cultura: Horitzó Europa” Memorial Eduard Delgado i Clavera

Cercle de Cultura

El Cercle de Cultura convoca per als dies 16-17 i 30-31 de gener les seves Primeres Jornades amb la denominació "Cultura: Horitzó Europa" amb la presència de grans especialistes europeus.

Aquestes primeres jornades de debat i reflexió del Cercle de Cultura volen ser també un record a Eduard Delgado i Clavera, nom de referència internacional en la història de la gestió cultural a Catalunya i primer Director del Centre d’Estudis i Recursos Culturals, amb motiu del desè aniversari de la seva mort (febrer de 2004).

Avançament del programa:

16 de gener: Polítiques culturals a Europa: canvis, perspectives, reptes. Ponència introductòria a càrrec de Steve Green. Expert en polítiques culturals. Membre de l'equip d'experts de les Capitals Culturals d'Europa.

17 de gener: El funcionament de la cultura a Alemanya. Àmbits estatal i federal. Ponència introductòria a càrrec de Christine Merkel. Gestora cultural especialista en polítiques culturals i cooperació. Cap de la divisió Alemanya d'UNESCO, i membre del grup d'experts en política cultural de la UNESCO.

30 de gener: Dinamarca: estructura, organització i finançament de la cultura en un país petit. Ponència introductòria a càrrec de Gustavo López. Expert en polítiques culturals i integració.

31 de gener: Les indústries culturals a Europa. La perspectiva privada. Ponència introductòria a càrrec de Julianne Schulze. Peacefulfish Productions, Ltd. Consultors internacionals en Economia Creativa. Empresa amb diferents delegacions a Europa i seu a Londres. (UK)

Més informació

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris