Una orquestra de música clàssica piula al Twitter amb els seus espectadors durant els concerts

La Denver Philharmonic Orchestra ha engegat un programa per apropar més la música clàssica als espectadors. Es tracta d’una iniciativa a partir de la qual Kornel Thomas, el director adjunt de l’orquestra, s’encarrega de piular al Twitter durant els concerts amb informacions i curiositats sobre la peça que està sonant o sobre els músics. També respon a preguntes que li puguin fer.

 

Segons Thomas, l’objectiu del programa és trencar les barreres que separen la música clàssica dels espectadors, fer-la més accessible i arribar a nous públics. La iniciativa vol trencar amb normes de comportament imposades fa més d’un segle i aconseguir que els espectadors s’involucrin amb la música clàssica d’una manera diferent i més interactiva.

 Més informació en vídeo (anglès)

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris