POLIÈDRICA Magazine + Arxiu - Cultura i arts amb i des de la ciutadania
POLIÈDRICA és una revista i arxiu que es dirigeix a la comunitat de professionals que treballen per una cultura de proximitat, vinculada al teixit social d’un territori. Una cultura produïda i gestionada a partir del treball en xarxa, la cooperació i el diàleg entre administracions, equipaments, creadorxs, entitats, veïns i veïnes.
Polièdrica és un espai de visibilitat d’allò que està passant. Connecta els i les lectorxs amb el lloc dels fets: comunitats, places, barris, escoles, centres cívics, teatres, museus, centres d’art, equipaments de joventut, auditoris, etc. També és un espai per pensar entorn dels reptes que plantegen aquestes pràctiques culturals.
-
Expliquem allò què passa a la província de Barcelona i, alhora, estem atents a aquelles propostes significatives d’altres ciutats i comunitats autònomes.
-
Parem atenció a tots els formats i disciplines artístiques i culturals, així com al conjunt d’agents creadorxs, docents, professionals, comunitats, entitats, equipaments i administracions que fan possible un ecosistema viu i que creix gràcies a la multiplicitat d’accions vinculades.
-
Publiquem notícies sobre projectes, però també convocatòries, premis, festivals i exposicions, publicacions i accions formatives, com ara jornades, formacions, tallers, etc.
Drets culturals, Democràcia cultural, Agenda 21 de la Cultura, Polítiques de proximitat... Com es tradueixen aquests marcs de treball en pràctiques i accions concretes? Com ho estan fent teatres, auditoris, museus, centres cívics o centres culturals? Com involucrar als veïns i veïnes en projectes culturals, col·laborar amb centres educatius o treballar amb joves des de la cultura i les arts? Com plantejar una acció social a través de la cultura i les arts que tingui capacitat d’incloure comunitats diverses?
-
Polièdrica és una plataforma de comunicació on conèixer propostes significatives que ja estan donant resposta a tots aquests reptes.
-
Un espai que facilita l’aprenentatge professional a través de les experiències compartides amb els altres, trobar inspiració i, fins i tot, pensar en replicar una mateixa idea, o conèixer algú que la podria desenvolupar.
-
A través de les notícies, articles, reportatges, entrevistes que publiquem donem compte d’un ecosistema ric i viu que està consolidant-se entorn a la idea d’una cultura participativa i col·laborativa.
Seguiu-nos a la web i a les nostres xarxes socials (facebook, twitter, instagram) o, encara millor, subscriviu-vos gratuïtament. Com a subscriptorxs, rebreu el butlletí, els articles i els anuaris que publiquem al vostre correu electrònic.