Bibliografia per a la reflexió i l’anàlisi de les relacions entre públics, tecnologies digitals i institucions culturals

Office de Coopération et d’Information Muséales (OCIM)

La mediació digital, que es materialitza a través de dispositius tecnològics fixos o mòbils als museus i exposicions o a través d’aplicacions a internet o a les xarxes socials, son objecte d’inversions molt importants per part de les institucions culturals. Aquesta bibliografia comentada presenta uns 150 ítems, entre llibres, articles i recursos en línia, per a la reflexió i l’anàlisi de l’estat de la qüestió en l’ús de les tecnologies digitals i la seva relació amb els públics, els objectes culturals i els coneixements.

Es tracta d’una bibliografia comentada realitzada pel Servei d’informació i documentació de l’OCIM en el marc de les jornades ‘Analyser les relations entre public, numérique et institutions culturelles’, organitzades pel l’OCIM i celebrades a Paris el juny de 2014.


PDF Analyser les relations entre public, numérique et institutions culturelles: bibliographie commentée


Si esteu interessats en aconseguir algun material consulteu amb el Centre d’Informació i Documentació.


Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris