Cultura Lliure. xip/tv

La societat avança més ràpidament que les lleis. Mentre els governs intenten lluiten contra la pirateria i persegueix les pàgines de descàrrega i intercanvi d’arxius, la xarxa produeix una nova cultura popular que es basa en la remescla. Podeu veure el reportatge «Cultura lliure» que el programa Tendències, del canal Creació de xip/tv, ha dedicat a aquest fenomen.

Si voleu saber més sobre aquest tema, podeu consultar al Centre d’Informació i Documentació el llibre:

«Cultura libre digital. Nociones básicas para defender lo que es de todxs » de la col·lecció A saco d’Icària editorial on han col·laborat Simona Levi @axebra, EDRI Derechos Digitales en Europa, FCForum, Fernando Acero Martín, Jaron Rowan i Rubén Martínez.

En paraules de Simona Levi «L’objectiu del llibre és explicar de forma senzilla què són Internet i la cultura lliure, i de quina manera podem aprendre de les pràctiques i usos de la Xarxa, i lluita per extrapolar, també al món físic, les noves formes de pensar i organitzar-nos amb autonomia i apoderament.»

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris