Licensing music works and transaction costs in Europe

Aquest estudi elaborat per la consultoria europea independent KEA – especialitzada en cultura i indústries creatives – analitza els mercats de música digital a tres països europeus (Regne Unit, Espanya i la República Txeca) i els costos de transacció que han d’assumir els serveis proveïdors per obtenir les llicències de distribució.

Segons els autors, a Europa és complicat i costós engegar serveis de música digital per les nombroses dificultats tècniques i legals. Les complexes estructures d’obtenció de llicències dificulten el desenvolupament d’aquest mercat i provoca  que els ingressos europeus per música digital siguin molt menors que als Estats Units. A més, el desenvolupament d’aquest mercat resulta bastant dispar entre els diferents països de la Unió Europea.

PDF  Licesing music works and transaction costs in Europe

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris