A Interacció trobareu: LAB PATC - Laboratori de Patrimoni i Turisme Cultural

El LAB PATC - Laboratori de Patrimoni i Turisme Cultural és una iniciativa innovadora promoguda per un grup multidisciplinar de professionals, investigadors, consultors, estudiants de postgrau i doctorands vinculats a la Universitat de Barcelona (UB), que compta amb el suport de la xarxa IBERTUR - Xarxa de patrimoni, Turisme i desenvolupament sostenible i impulsa iniciatives de recerca, formació especialitzada i desenvolupament de projectes en col · laboració amb altres institucions acadèmiques de referència, organitzacions públiques i privades, empreses i organismes internacionals en els àmbits del patrimoni, el turisme cultural i el desenvolupament sostenible.

El funcionament del LABPATC es fonamenta en el co-working i en el treball en xarxa i es planteja com un espai permanent d'intercanvi d'experiències que aposta per un model d'universitat emprenedora i oberta en l'àmbit de les humanitats i les ciències socials, contribuint a la formació, captació i fidelització del talent i impulsant la cultura de la innovació i l'emprenedoria. El Laboratori té més de 40 membres de diferents nacionalitats: Brasil, Cabo Verde, Colòmbia, Espanya, EUA, Federació Russa, França, Gàmbia, Itàlia, Mauritània, Mèxic, Perú, Bolivia, Puerto Rico, Uruguai i Veneçuela.

Podreu conèixer en directe el projecte "LAB PATC" a les Jornades Interacció dels propers dies 8, 9 i 10 de maig. Consulteu el programa complet de les jornades aquí.