S'obre la convocatòria de presentació de projectes a CultSurfing

CultSurfing és un programa orientat a icrear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans que s'impulsa conjuntament des de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Departament de Cultura de la Generalitat. El seu objectiu és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars organitzats i/o produïts en territori de parla catalana que vulguin ampliar el seu ressò. A més, CultSurfing facilita el contacte amb premsa i patrocinadors, amb l'objectiu de millorar la difusió i d'aconseguir suport econòmic per aquells projectes que siguin seleccionats per les empreses patrocinadores. 
 
Un dels eixos de CultSurfing són les Trobades Professionals, que aquest 2015 arriben a la tercera edició i que tenen per objectiu posar en comú els projectes més singulars i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges. 

Des del passat 24 de març i fins al 24 de maig, cultsurfing obre una convocatòria per aquells projectes interessats a participar a les properes Jornades Professionals que tindran lloc el 28 i el 29 d'octubre de 2015 a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona.

Trobareu més informació, així com el formulari d'inscripció per a projectes, a www.cultsurfing.cat 
 
 

1
Etiquetes:
projectes