El Pinterest del Centre d’Informació i Documentació

Des de febrer de 2015 el Centre d’Informació i Documentació del CERC (CIDOC) disposa de compte a Pinterest.

En un total de 10 taulers i 168 pins generats fins al moment, poden trobar-se recollides totes les revistes a les quals el CIDOC està subscrit, així com d’altres revistes online que poden consultar-se en text complert de forma gratuïta que us poden ser d’interès. Un repositori de revistes sobre gestió i les polítiques culturals que no podeu deixar de consultar si voleu estar informats de les darreres recerques i debats científics generats al voltant d’elles i que esdevenen una eina important per repensar noves perspectives d’anàlisi, d’enfocs, de comunicació i entesa del sector cultural.

Revistes interdisciplinàries de recerca teòrica i empírica especialitzades en l’àmbit cultural, els media i les arts com Poetics o Media, Culture & Society; d’anàlisi econòmica de les industries creatives i d’aspectes econòmics de les polítiques culturals com Journal of Cultural Economics¸ l'Observatoire i International Journal of Arts Management; revistes especialment dirigides als professionals de la gestió, consultoria i la recerca en matèria de patrimoni i museografia com La Lettre de l'OCIM, Museum Management and Curatorship, International Journal of Heritage Studie;, entre d’altres, són un clar exemple de les revistes que hi podreu trobar.

No tenir compte a Pinterest NO ÉS IMPEDIMENT per consultar el repositori de revistes

Tan fàcil com clicar sobre la imatge de la revista en qüestió i us durà al sumari online de la revista. Si sou membres d’interacció podreu demanar-nos còpies dels articles que us siguin d’interès enviant-nos un missatge.

No deixeu de consultar el nostre espai per veure les darrers novetats.


 

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris