La Diputació de Barcelona organitza un seminari sobre ‘Els ajuts europeus 2014-2020 per a projectes culturals’

Butlletí dels governs locals i Europa #1

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona organitza el proper 29 de gener a Barcelona el seminari de formació ‘Els ajuts europeus 2014-2020 per a projectes culturals'. En aquesta sessió es pretén donar a conèixer el pressupost de la UE 2014-2020 i els seus principals instruments financers, especialment els que poden tenir incidència en les polítiques culturals, així com les vies d'accés dels governs locals. 

La inauguració del seminari anirà a càrrec de Joan Carles Garcia Cañizares, Diputat adjunt a la Presidència i Delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Es presentaran les principals novetats de la proposta de programa Europa Creativa, així com les propostes d'altres instruments financers, com poden ser els Fons estructurals o altres programes europeus. De la mateixa manera, s'oferirà una aproximació als projectes europeus amb informació pràctica sobre eines de suport a la seva concepció i preparació. La jornada va adreçada a tècnics i electes de governs locals, en particular els vinculats a l'àmbit cultural.

L'any 2013 la UE ha arribat a un acord sobre la quantia del pressupost europeu per al període 2014-2020. En paral·lel, s'estan aprovant els nous programes que implementaran el pressupost comunitari, entre ells, el nou programa marc per als sectors cultural i creatiu: Europa Creativa. Aquest programa fusionarà els programes actuals Cultura, Media i Media Mundus i donarà suport a les activitats i accions en els sectors cultural i creatiu que contribueixin significativament al creixement econòmic sostenible, l'ocupació, la innovació i la inclusió social a Europa.

[+] Programa i inscripcions

Font:  Butlletí dels governs locals i Europa #1

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris