Braveheart, Hiperparaules, el dret a l'educació, Vila-Seca i més Fòrum

Darrers continguts publicats a Nativa:

Gobernar al rebelde. Nou article de Rubén Martínez que comença per Braveheart -la pel.lícula- i acaba parlant de perquè el poder no en té prou amb matar i necessita convèncer.

Hiperparaules. Inaugurem nova secció, amb Lluís Nacenta, amb un text sobre el poder comunicatiu de la música i una referència al grup Comando Suzie.

Construint a pams. El Fòrum Indigestió encara cueja. Text de Núria Alcober reflexionant sobre el fet de passar de treballar en un projecte públic a un projecte cooperatiu propi. També hi podeu trobar els textos d'Aida Sánchez de Serdio, Lluc Mayol i Marc Dalmau.

Recomanació: Fira de Música al carrer de Vila-Seca. Et proposem que et fixis en el programa de Vila-Seca, una bona ocasió per posar-te al dia del que es belluga en l'escena musical catalana. A més, aquest any hi participarem coordinant una sessió de treball el dia 3 sobre gestió comunitària de la música. En breu, més informació.

Per acabar, si encara tens ganes de remenar una mica més per Nativa, no et perdis les converses que hi ha als textos Thatcher y el neoliberalismo cultural i Menys indústries i més cultura.

Que tingueu bona setmana!

Jordi Oliveras Indigestió www.nativa.cat