A Interacció trobareu: Cultura a Casa

CULTURA A CASA. LA CULTURA PARTICIPATIVA A ESPAIS DOMÈSTICS

Cultura a casa és una associació cultural sense ànim de lucre que vol compartir esdeveniments culturals a un espai domèstic per viure una experiència única i propera. Creant micro-espais culturals a cases particulars, aconseguim fomentar circuits alternatius de difusió cultural.

Formats, continguts, experiències i formes de producció estan en una permanent mutació. El procés s’està imposant per sobre dels resultats, el que fa que l’experiència sigui un dels punts bàsics de les noves tendències. Les produccions són més col·laboratives i obertes amb l’objectiu de compartir coneixements i recursos i fins i tot l’espectador, ja no és passiu passant a formar part del mateix procés creatiu.

 

En aquest sentit, Cultura a Casa permet viure una experiència única, propera i molt més intensa i personal, tant per els creadors, com per l’espectador. La proximitat és clau ja que el públic pot interactuar o dialogar amb els creadors després o durant les activitats, pel que l’experiència cultural s’enriqueix bidireccionalment.

La participació del públic és part essencial del projecte: un públic actiu i participatiu que passa de ser espectador a ser programador, acollint com amfitrió, a casa seva una activitat cultural, en contacte directe amb el creador.

Podreu conèixer en directe el projecte "Cultura a casa”  a les Jornades Interacció dels propers 8, 9 i 10 de maig. Consulteu el programa complet de les jornades aquí