Potlach

NOM:  Potlatch

WEB:  http://www.potlatch.es/

DESCRIPCIÓ: La paraula Potlatch designava per a algunes societats de l'antiguitat un sistema d'intercanvi basat en la solidaritat i la barata. Des de Potlach reprenen aquest concepte adaptant-lo als nostres temps per unir creadors i mecenes mitjançant el crowdfunding o micromecenatge. Potlatch és un espai de crowdfunding  pensat per a tothom que tingui inquietuds, ja sigui proposant o recolzant projectes d'interès cultural, científic, tecnològic, social... i que a través de la seva realització beneficiï a un gran nombre de gent.

A Potlatch, un creador independent, un emprenedor, una associació, una empresa, una ONG, etc. podrà donar a conèixer el seu projecte amb l’objectiu de poder acabar finançant-lo gràcies al suport dels mecenes. D'aquesta manera, aquests projectes poden tirar endavant per la via de la cooperació i el finançament col·lectiu.

Fitxa tècnica en pdf

1
Etiquetes:
micromecenatge