Entrevistes sobre els gestors culturals

En el marc de la celebració del 20è aniversari i amb l'objectiu de sumar altres punts de vista al debat sobre la professió, l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) ha enregistrat un sèrie d'entrevistes de format breu a altres professionals del sector cultural i a ciutadans. S'han dut a terme una vintena d'entrevistes en les que artistes, creadors, tècnics, periodistes i ciutadans ens expliquen com entenen la figura del gestor cultural.

 Les primeres entrevistes  a Ibán Manzano, veí de Barcelona; Llàtzer Garcia, dramaturg; Mònica Garcia, educadora;  Laura Serra, cap de cultura del diari Ara; Paco Azorín, escenògraf; Amor a l'art; Sol Picó, coreògrafa i ballarina; Albert Lladó, periodista cultural i escriptor; Maria Palau, periodista cultural a El Punt-Avui.

Podreu seguir-les al Canal de Youtube de l’APGCC.

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris

1 comentari

Rodríguez, Carme

Trobo a faltar més perfils diferents: 'simples' gestors municipals (per dir-ho d'alguna manera), gestors de cultura popular i tradicional, companys de gestió de patrimoni, gestors personal de producció, gestors culturals de comunicació, d'arts visuals... És una impressió, ho sento.