Tretze entitats catalanes participen en projectes del Programa Cultura

El passat 28 de febrer es va publicar el llistat de projectes aprovats del Programa Cultura (capítol 1.2.1 ) per a projectes de cooperació cultural, amb la participació de 13 entitats catalanes, de les quals 2 són líders i 11 són sòcies.

Aquest capítol del Programa Cultura va dirigit a cofinançar projectes de cooperació cultural entre diferents operadors europeus, amb una durada màxima de 2 anys, prestant especial atenció a la creativitat i a la innovació.

Les dues entitats catalanes seleccionades com a líders del projecte són el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, amb el projecte "EUROPE CITY", i la Fundació Blanquerna amb el projecte "Religion in the Shaping of European Cultural Identity".

D'altra banda, les onze entitats catalanes que hi participen com a sòcies són les següents: l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya; la Fundació Fira d'espectacles d'arrel tradicional, Mediterrània; el Museu d'Art Contemporani de Barcelona; el Museu d'Arqueologia de Catalunya; AtempoCirc; IDENSITAT, Associació d'Art Contemporani; el Consorci Mercat de les Flors / Centre de les arts de moviment; Art Motile en col·laboració amb Interarts; l'Institut Ramon Llull; la Fundació Privada AAVC; i el Consorci Transversal de la Xarxa d'Activitats Culturals.

Fes-nos arribar els teus comentaris. REGISTRA’T

1
Etiquetes:
projectes