Mentor Cultural, un nou podcasts per a la mobilitat i el desenvolupament dels projectes culturals i artístics


Mentor Cultural podcast acaba d'iniciar el seu recorregut de la mà de Toni Gonzàlez. Els primers episodis 01 i 02 ja estan disponibles a les plataformes habituals de podcast.

Mentor Cultural vol ser un ajut a la mobilitat, la internacionalització i el desenvolupament dels projectes culturals i artístics. El seu objectiu últim és aconseguir que els projectes dels sectors culturals es mantinguin en el temps i que se'n pugui fer d'ells un mode de vida.


 


 

A Mentor Cultural es parla de metodologies per al desenvolupament dels projectes, d'innovació, d'internacionalització, d'eines, de recursos, de capacitats, de digitalització. Però també de l'actualitat econòmica, social i política que afecta la projecció de la cultura en un món globalitzat. Tot això des del seu aspecte més pràctic perquè des del mateix inici de l'escolta, els oients ho puguin aplicar als seus propis projectes dels sectors culturals.
 

En episodis quinzenals, Mentor Cultural ofereix solucions als problemes més comuns a què s'enfronten artistes, empreses o organitzacions culturals que ambicionen portar els seus projectes "més lluny"
 

Escolteu l'episodi 00 de només 3 minuts:

EPISODI 00: ¿Por qué mentor cultural?

Mentor Cultural es pot seguir a:

Spotify
Apple Podcasts
iVoox
Amazon Music
Google Podcasts
tonigonzalezbcn.com
 

El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de Soundbranding Boutique, l'empresa de branding sonor que ho produeix.

   


 


 

_____________________________________________________________________