Pixhunting: Gimcanes 2.0

NOM:  Gimcanes 2.0

ENTITAT:  PixHunting

WEB:  http://www.pixhunting.es/

DESCRIPCIÓ: PixHunting és una plataforma de gimcanes 2.0. Les gimcanes consisteixen en un grup de proves fotogràfiques geolocalitzades, mitjançant les quals es fa conèixer el patrimoni del lloc escollit. PixHunting pretén també explicar els secrets, anècdotes i llegendes del lloc per fer més interessant el recorregut de la ruta. A través del joc s’aconsegueix que el visitant participi activament de l’entorn, tot creant una experiència divertida i dinàmica.

Amb aquesta iniciativa es vol contribuir a la promoció del patrimoni. També és important aconseguir geoposicionar destins i ajudar-los a entrar en el món de les apps, sense el cost que comporta crear una app pròpia. PixHunting creu, fet i fet, en el turisme actiu i experiencial.

Fitxa tècnica en pdf