PACIFY-D: Reunió transnacional del projecte a Atenes

NOTA DE PREMSA
Seguiment del primer resultat del projecte – Materials de formació per als joves ambaixadors locals

El 24 de novembre de 2022, els socis del projecte PACIFY-D es van reunir per segona vegada per a la reunió transnacional a Atenes (Grècia) per avaluar el pla de treball del projecte i finalitzar el seu primer resultat: els “Materials de formació per a joves ambaixadors locals” que, elaborats per Interarts, serviran com a eines d’orientació perquè els formadors juvenils involucrin i formin els joves en diplomàcia i democràcia local, amb l’objectiu de fomentar la participació dels joves en la seva societat.

Els materials de formació desenvolupats durant aquesta primera fase del projecte també serviran de base per a la creació, pilotatge i prova dels Punts d’Informació Nacional (PIC) que es posaran en marxa durant la segona fase del projecte. El coordinador va proporcionar a tots els socis informació pertinent sobre la gestió del projecte i la garantia de qualitat, i ALDA va presentar l’estratègia de comunicació i difusió dels objectius i resultats del projecte.

PACIFY-D, amb l’objectiu d’oferir oportunitats de formació innovadores als joves i establir Punts d’Informació Nacionals com a centres locals d’aprenentatge per a l’educació dels joves i el reforç de les actituds democràtiques mitjançant el compromís cívic i la participació ciutadana, es va posar oficialment en marxa durant la reunió inaugural celebrada els dies 20 i 21 de juny de 2022 a Pécs (Hongria). El projecte és finançat pel Programa Erasmus+ de la Unió Europea i està coordinat per la Universitat de Pécs (Hongria) en cooperació amb KMOP (Grècia), Interarts (Espanya), Gea Coop (Itàlia), KMOP Policy Center (Bèlgica) i ALDA (França).

Per a més informació, consulteu la pàgina web del projecte.


 

___________________________________________________________________________