INTERARTS Continguts destacats: DRIS – Bones pràctiques

Al llarg del 2022, els socis del projecte DRIS – Co-creant societats interculturals d’Espanya, Itàlia i Alemanya, van dur a terme un mapatge de projectes/organitzacions locals centrats en la millora de la diversitat cultural i el diàleg intercultural que, com a resultat, va portar a la publicació d’una col·lecció de 23 bones pràctiques: 5 a Roma, 5 a Berlín, 7 a Barcelona i 6 en altres països europeus com França, Portugal, Àustria i els Països Baixos.


 


 

Les organitzacions i projectes descrits en el document han estat seleccionats per la seva important contribució a la lluita contra la discriminació i la promoció de la inclusió social. Tots ells destaquen el valor del diàleg intercultural i la importància de les pràctiques culturals participatives per generar noves narratives antiracistes.


 

Per llegir el document complet (EN), polseu aquí; per llegir una versió dedicada a les bones pràctiques de Barcelona, Espanya (ES), polseu aquíDRIS és un projecte finançat per Europa Creativa i és implementat per Interarts (Barcelona), ECCOM (Roma) i ITZ (Berlín).


 


 _______________________________________________________________________