Una nova Interacció

Interacció s'ha consolidat com el punt de trobada biennal entre els responsables i professionals de la cultura, essent un referent de debat i aportació d'idees en aquest àmbit. Com a espai de trobada, Interacció ha sabut agrupar polítics, gestors, creadors, pensadors i investigadors tant del sector públic com del privat i associatiu. La presència de figures internacionals de primera línia i la qualitat dels sessions és un tret d'identitat d'aquesta iniciativa de l'Àrea de Cultura, que ja compta amb una dilatada història que es remunta a l'any 1984.

Des d'octubre de 2012 Interacció compta amb aqeusta comunitat virtual, que permet mantenir l'aportació de continguts, la reflexió i el debat ininterrompudament. Al maig del 2013 la comunitat de gestors, responsables i experts en polítiques i gestió cultural han tingut una nova cita al CERC per trobar-se reflexionar i debatre cara a cara sobre el seu àmbit de treball. La temàtica de treball ha estat, en aquesta ocasió, el valor públic de la cultura i les eines per a gestionar-la

Vídeo: Presentació Interacció

Durada del vídeo: 7:30


Aquesta imatge substitueix el vídeo si el plugin de flash no està instal·lat
Visualitzador de vídeo flash no instal·lat

Eixos i àmbits temàtics

A partir de la llavor temàtica sobre el valor públic de la cultura,  Interacció 12-13 s'articula al voltant de tres eixos temàtics cabdals en la situació de les polítiques i la gestió cultural en el context actual:

1) Innovació i cultura, cultura col·laborativa i xarxes.

2) Sostenibilitat dels projectes culturals: suport públic i privat a la cultura, finançament dels projectes culturals, cultura com a quart pilar del desenvolupament local.

3) Món local i nous models d'actuació en cultura.