El llibre blanc de l’audiovisual

Consell de l’Audiovisual de Catalunya

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya acaba de presentar el Llibre blanc de l’audiovisual, una radiografia del sector audiovisual que té com objectiu aconseguir un desenvolupament del sistema català de comunicació, a través de propostes i línies de treball concretes, que el situï a nivells semblants a altres països europeus de dimensions similars a Catalunya.

El document analitza la situació actual, presenta els reptes de futur per enfortir la indústria audiovisual i proposa un pla estratègic per als propers deu anys, on la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) té un paper rellevant: recomana un reforç financer de l’ens que garanteixi la seva sostenibilitat, una reorganització de la seva estructura i una actualització dels continguts.

Altres dels propòsits contemplats al llibre blanc són garantir la sostenibilitat econòmica dels mitjans públics, fer competitius els agents privats o enfortir la presència de la llengua catalana. En el procés d’elaboració del document hi han participat el conjunt del sector audiovisual, la Secretaria de Comunicació del Govern i un servei complementari de recerca, processament i valoració de dades, a càrrec d’Eurecat.
 


 

PDF Llibre blanc de l'audiovisual

HTML Llibre blanc de l'audiovisual

Inicieu sessió registreu-vos per a enviar comentaris