Gestió de museus, recerca i exhibició de les col·leccions

Museum management and curatorship

Ja teniu a la vostra disposició l’últim número d’aquesta revista amb un article per millorar la presentació dels informes dels comptes anuals dels museus nacionals; un estudi que aporta nous coneixements sobre els moviments dels visitants per optimitzar d’una maner més adequada el disseny arquitectònic dels espais i la disposició museològica dels objectes, i una recerca sobre com perceben els visitants la presència d’objectes autèntics i originals a les exposicions.

També hi podeu trobar un estudi amb diversos experiments amb cossos en l’espai social que pot ajudar als museus d’història social a comprendre millor les mobilitats i la construcció de les identitats contemporànies; una investigació sobre com afecta a l’experiència dels visitants la introducció d’elements sonors en el disseny de les exposicions i, per acabar, un article sobre l’estat de la recerca d’objectes i documents de procedència nazi en els museus americans.


Sumari: Museum management and curatorship, Volume 29, Issue 4, 2014


Podeu consultar aquest i altres números de Museum management and curatorship al Centre d’Informació i Documentació. Per fer peticions d’articles escriviu un missatge privat al Centre.

 

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris

 

3