Centralitat de les polítiques culturals en el desenvolupament local

Foro Cultura y Medio Rural | Encuentro Cultura y Ciudadanía

La diversitat del medi rural obliga a apropar-se al seu desenvolupament cultural partint del reconeixement de la ruralitat com una categoria cultural en si mateixa. La capacitat relacional del fet cultural ha d’aprofitar-se en la concepció de les estratègies públiques en cultura, i cal que les polítiques siguin vertebrades des de la interseccionalitat.

Els dies 14 i 15 de juny de 2017 es va realitzar a la Fundación Cerezales de León el «Foro Cultura y Medio Rural: procesos de transformación social, económica y demogràfica». La iniciativa sorgeix del «Encuentro Cultura y Ciudadanía» organitzat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. L’objectiu del fòrum és el d’obrir un espai per a la reflexió i el debat entorn el paper de la cultura en l’àmbit local.

Us compartim les Conclusions Preliminars de les jornades, un interessant anàlisi del sector cultural del medi rural i també una proposta d’acció per encarar el futur. També podeu gaudir del seu Arxiu Audiovisual, amb les ponències realitzades.


PDF  Conclusions Preliminars – Foro Cultura y Medio Rural

HTML Conclusions Preliminars – Foro Cultura y Medio Rural


Inicieu sessió o registreu-vos per enviar comentaris.