Nou web Barcelona Dades Cultura

Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona (ICUB)

Barcelona Dades Cultura, és el lloc web d’indicadors i dades culturals de la ciutat que integra en un mateix espai els indicadors anuals dels principals equipaments culturals (dels quals s’assenyala la localització al mapa de la ciutat), les xifres dels festivals i de les principals festes de ciutat, la relació de les entitats culturals que reben suport de l’ICUB i un potent cercador de dades d’anys anteriors.

Barcelona Dades Cultura presenta les dades en un context narratiu i visual que té per objectiu fer-les entenedores per a tot tipus d’usuaris. El web ofereix també diferents opcions de consulta i descàrrega de les dades, de manera que cadascú pot utilitzar el sistema que més interessi: des de la visualització per pantalla o l’extracció en un full de càlcul fins a diferents formats de dades obertes.

A les notes metodològiques hi trobareu les fonts i la definició de cadascuna de les dades que podeu consultar. A l’octubre hi serà també en castellà i anglès.
 

Web Barcelona Dades Cultura:   http://barcelonadadescultura.bcn.cat/

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris

2
Etiquetes:
Barcelona, consum