Finançar projectes culturals mitjançant el micromecenatge a Europa

Crowdfunding 4 Culture

Us presentem aquesta web dirigida als professionals del sector cultural (autònoms i organitzacions), a les plataformes de micromecenatge i també als policy makers. L’objectiu de “Crowdfunding 4 Culture” és el d’acostar la informació sobre com utilitzar el micromecenatge  al sector cultural i creatiu, els diferents models i plataformes, la formació a partir d’altres experiències i també donar consells per a realitzar campanyes exitoses.

La pràctica d’aquesta fórmula de finançament s’ha ampliat molt els últims anys i aquesta eina, de la mà de l’estudi «Crowdfunding: reshaping the crowd’s engagement in culture» posa a disposició tota la informació en format interactiu. Si voleu saber més sobre l’estudi, podeu consultar un article d'Interacció que en sintetitza les conclusions: Com funciona el micromecenatge a Europa?
 


Una eina molt interessant que inclou la web consisteix en el mapeig d’un gran nombre de plataformes de micromecenatge. Aquesta permet seleccionar quin tipus de mecanisme ens aniria bé pel nostre projecte segons la tipologia cultural del mateix. És una web realitzada amb el suport de la Comissió Europea.


HTML Crowdfunding 4 Culture

PDF Estudi –  «Crowdfunding: reshaping the crowd’s engagement in culture»


Inicieu sessió o registreu-vos per enviar comentaris.