Ets una petita gran companyia? Vols optimitzar recursos?

CURS DE PRODUCCIÓ PER A PETITES GRANS COMPANYIES AMB NUNU SANTALÓ

Aquest curs està pensat per a petites grans companyies, ja siguin companyies que s’inicien o les que porten alguns espectacles però necessiten una mica d’organització, així com per a nous creadors o persones amb ganes d’iniciar projectes escènics. La idea d’aquest curs sorgeix de la constatació del buit d’informació que tenen les companyies petites, i dels errors que cometen contínuament a l’hora d’encarar les produccions. També del fet que moltes d’aquestes companyies desapareixen al cap de dos o tres projectes per la manca d’organització i d’entendre com s’hauria d’estructurar una companyia teatral.

La diferència amb altres cursos de producció és que ens centrarem a optimitzar els pocs recursos que solen tenir les companyies petites. Moltes vegades ens emmirallem en les grans estructures i ens oblidem que els recursos que tenim no són els mateixos i que, per tant, el funcionament també varia. Anirem al gra amb les coses més importants que s’han de saber de la producció d’espectacles i sobretot entendre com funciona el mercat cultural i el lloc que n’ocupem.

Els assistents sortiran sabent unes bases de producció que els ajudaran a plantejar els seus projectes teatrals. Aprendrem quina és la millor manera d’organitzar-se com a formació, comprendrem i sabrem fer un pressupost, coneixerem els timmings del món teatral i aprendrem a adaptar-nos-hi. Entendrem què vol dir demanar una subvenció i perdrem la por a demanar-la. És a dir, farem un primer pas per engegar els projectes i entendrem com hem de créixer dins aquest circuit que a vegades se’ns fa massa gran i ens devora.

DATES: 1, 8, 15 i 22 d'octubre de 2018
HORARIS: de 17 a 20 h.
LLOC: Per determinar
PREU: ( Possibilitat de pagament fraccionat)
Socis AADPC i AISGE: 60€
Socis AADPC aturats: 48€ (Aquesta situació s’ha d’acreditar amb el document del SOC)
No socis: 120€

INSCRIPCIONS: http://aadpc.cat/ftp/Cursos2018/PRODUCCIO/ProduccioNUNU.html