Consulteu les dades 2017 de la cultura a Barcelona!

Ja podeu consultar les dades 2017 al web de l’Observatori de Dades Culturals de Barcelona. Visiteu els diferents apartats del web, descarregueu-vos les dades, analitzeu-les, compartiu-les i col·laboreu a generar més coneixement sobre l’estat de la cultura a la ciutat.

Per tal de contextualitzar les dades, hem elaborat alguns resums en forma de gràfics, taules o infografies, com una petita mostra de les històries que es poden crear a partir de les dades que us oferim.

Esperem que la nostra tasca ajudi a ampliar i millorar el coneixement que tenim sobre la vida cultural barcelonina.

---

L’Observatori de Dades Culturals de Barcelona és una iniciativa de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de difondre dades, indicadors i informes sobre la realitat cultural de la ciutat.

barcelonadadescultura.bcn.cat

twitter.com/bcndadescultura