Aquest curs et donarà les eines per afavorir el teixit d'una estructura social més justa

Curs de CREACIÓ EN CONTEXTOS D’EXCLUSIÓ - Nivell 1 - amb Alicia G. Reyero

Curs intensiu per endinsar-se o aprofundir en el treball amb diferents col·lectius mitjançant les arts escèniques.Explorarem les capacitats de cada participant per fer un treball personalitzat.Treballarem a nivell teòric i pràctic, incidint en la vivència com a forma d’aprenentatge.

Amb el teatre explorem les nostres necessitats, la nostra relació amb l’altre i el món que ens envolta. Fent teatre tenim la possibilitat de mostrar les nostres emocions i pendren’s el temps de reflexionar per transformar-les. El treball de creació col·lectiva és un procés empoderador en sí mateix que permet donar veu a qui se li ha negat, afavorint el teixir una estructura social més justa.Oferir eines d’expressió mitjançant el cos i la paraula a aquells que per diferents cincunstàncies s’els hi ha negat, és un acte de justícia que com a gent de teatre que som, hem d’assolir.

OBJECTIUS GENERALS:

-Dotar als participants d’eines teòriques i pràctiques per al treball amb diferents col·lectius.
-Oferir noves eines per la creació partint de la vivència personal i col·lectiva.
-Formar a futurs formadors.
-Crear un espai de reflexió ric al voltant de la creació entre les diverses experiències i coneixements dels participants.

CONTINGUT:

El treball es desenvoluparà en dos blocs.Una primera part introductòria (6, 7 i 8 de febrer) i una segona part per consolidar els coneixements (2, 3 i 4 de Maig)

DATES: 6, 7, 8 de febrer
HORARIS: de 10 a 14h
LLOC: Nau Ivanow (C/ Hondures, 28)


PREU:
Socis AADPC i AISGE: 60 €
Socis AADPC aturats: 48 € ( Aquesta situació s’ha d’acreditar amb el document del SOC)
No socis: 120 €

Possibilitat de pagament fraccionat.
ADREÇAT A:Professionals de les arts escèniques (actors, directors, ballarins, creadors escènics…) així com educadors, treballadors socials, tearapeutes, etc.
INSCRIPCIONS: http://aadpc.cat/ftp/Cursos2018/REYERO1/Formulari.html