Noves tendències a les arts escèniques: robots als escenaris

Heu vist mai un robot recitar Hamlet? Avui us convidem a reflexionar sobre el desenvolupament de la robòtica amb Teatronika, una proposta teatral present al Festival TNT de noves tendències que se celebra a Terrassa fins diumenge, i en la qual diversos robots protagonitzen conegudes escenes de la dramatúrgia universal.

Teatronika és una iniciativa de Martí Sánchez Fibla i Roc Parés que impulsa el grup de recerca Synthetic Perceptive, Emotive and Cognitive Systems (SPECS) de la Universitat Pompeu Fabra. Fa dos anys va guanyar un concurs de guió curt convocat per Radio 3, i també va formar part de l'exposició "+Humans" i la Setmana Europea de la Robòtica.
 L'objectiu de Teatronika és explorar les arts escèniques a través de les darreres innovacions tecnològiques, treballant amb la capacitat expressiva dels androides per qüestionar l’essència de la condició humana i el seu progrés. També és un dels objectius d’Interacció 17, que ja s’acosta.Que passeu un bon cap de setmana, fins dilluns!Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris