Viver d’Iniciatives Ciutadanes: transferències de la innovació ciutadana a l’espai públic

Esaú Acosta Pérez, Mauro Gil-Fournier Esquerra, Miguel Jaenicke Fontao | Educació Social. Revista d’Intervenció Socioeducativa, Núm. 55 (2013),  p. 92-100

Resum: La complexitat urbana a causa de la sobreproducció a la qual ens exposa Internet i els actuals mitjans de producció econòmics implica pensar cada vegada més la ciutat de manera diversa i complexa. On la multitud de factors que influeixen per a la resolució de qualsevol aspecte no s’ha de reduir a un mínim comú múltiple sinó a pensar-lo des d’òptiques de diverses disciplines. Les iniciatives ciutadanes ofereixen un canal d’innovació des del qual proposen “altres maneres de fer les coses” i pensar així allò urbà des d’una dimensió més operativa.

Resumen: La complejidad urbana debida a la sobreproducción a la que nos expone Internet y los actuales medios de producción económicos implica pensar cada vez más la ciudad de manera diversa y compleja. Donde la multitud de factores que influyen para la resolución de cualquier aspecto no se intente reducir a un mínimo común múltiplo sino a pensarlo desde ópticas de varias disciplinas. Las iniciativas ciudadanas ofrecen un canal de innovación desde el que proponen “otras maneras de hacer las cosas” y pensar así lo urbano desde una dimensión más operativa.


 

PDF  Viver d’Iniciatives Ciutadanes: transferències de la innovació ciutadana a l’espai públic  i (PDF Castellà)

HTLM  Viver d’Iniciatives Ciutadanes: transferències de la innovació ciutadana a l’espai públic


 

Aquí teniu l'enllaç amb el VIC


 


Inicieu sessió o registreu-vos per enviar comentaris