L'Estatut de l'Artista a debat: Quin és l'impacte sectorial real?

PÍNDOLA FORMATIVA 

DATA: divendres 22 de març 
HORARI: de 10 h a 13 h 
LLOC: Fabra i Coats (carrer Sant Adrià, 20) 

INSCRIPCIONS

El 29 de desembre de 2018 va entrar en vigor el Reial Decret- Llei 26/2018 en el que es van aprovar mesures d’urgència sobre la creació artística i la cinematografia. Aquestes mesures es centraven en: fiscalitat, protecció laboral i de Seguretat Social, i la compatibilitat entre prestacions per jubilació i ingressos per drets d’autor.

Juristes i professionals de sector hem analitzat l’impacte i implementació real d’aquestes mesures i hem observat també que no s’han tractat prou d’altres propostes que varen presentar-se i que haguessin estat interessants d'incloure per a artistes intèrprets i executants.

De totes aquestes qüestions i del que suposa per al sector l’aprovació d’aquestes mesures parlarem el proper dia 22 de març a la Fabra i Coats de 10 a 13 hores. Us hi esperem!!

La sessió serà conduïda per les advocades que formen part del departament Jurídic-Laboral de l’AADPC:

Cristina Calvet
Advocada. Responsable del Departament jurídic de l’Associació d’ Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Máster en Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, entre d’altres formacions que coordina i intervé habitualment com a docent. Càrrec de Secretaria de la Junta de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel·lectual del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Andrea Leunda
Advocada. Responsable del Departament laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral, compagina la seva tasca a l’AADPC amb l’exercici de l’advocacia davant de Jutjats i Tribunals.

Sessió gratuïta per a associats! 
10€ la resta d'assistents

Organitza:

Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) | Associació de Professionals de Gestors Culturals de Catalunya (APGCC) | Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC) | Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) | Associació Professional de Teatres per Tots els Públics (TTP)|